Säsongsavslutning: 31/8

Nu börjar säsong 2016 gå mot sitt slut. Efter flera veckors aktivitet under våren, sommaren och tidig höst är det dags för uppehåll tills vi ses igen nästa år. Missa inte vår säsongsavslutning på onsdag 31/8 kl 18.00 vid Gärdets utegym. Tillsammans gör vi skillnad! Välkommen!

Höstpremiär för Sthlm In Motion

Nu drar Sthlm In Motion igång för säsongen. Utmana kroppen och bygg ett starkt hjärta och friska lungor genom att delta i våra funktionella intervallpass utomhus. Alla pass är som vanligt gratis, istället för avgift tar vi emot ett valfritt bidrag till vår insamling till Hjärt-Lungfonden. Vi ses på måndagar vid Gärdets Utegym kl.18.00. Välkommen!

Vårpremiär för Sthlm In Motion!

Nu drar Sthlm In Motion igång för säsongen. Utmana kroppen och bygg ett starkt hjärta och friska lungor genom att delta i våra funktionella intervallpass utomhus. Alla pass är som vanligt gratis, istället för avgift tar vi emot ett valfritt bidrag till vår insamling till Hjärt-Lungfonden. Vi ses på måndag vid Gärdets Utegym kl.18.00. Välkommen!

Tack, varje krona räknas!

Ikväll hölls Sthlm In Motions andra träningspass och även denna gång är vi otroligt tacksamma för uppslutningen och era bidrag till vår insamling till Hjärt-Lungfonden. Varje krona och hjärtslag räknas. Ett litet bidrag från ett stort hjärta gör skillnad! Nästa torsdag kommer den fantastiska personliga tränaren Isabelle Franzén att instruera för Sthlm In Motion. Vi […]

Tack för ert stöd!

Ikväll gick vårt första pass av stapeln på Gärdet i Stockholm. Vi är så glada över att vi både fick deltagare och ett sånt fantastiskt bidrag till Hjärt-Lungfondens insamling: 680kr! Vi kommer inom kort uppdatera vår insamlingsportal hos Hjärt-Lungfonden. Ni hittar fler bilder från kvällen på vår grundare och instruktör Linda Granes blogg. Stort tack! […]